Kvillejul firas traditionsenligt med julmarknad

0

Nu närmar sig årets högtidsstund för alla julälskare på Centrala Hisingen – Kvillejul! Julmarknaden arrangeras av Kville Saluhall och Fastighetsägare Centrala Hisingen och äger rum utanför saluhallen lördagen den 15 december klockan 10.00 till 16.00.

Kvillejul har blivit en mysig och glad tradition och årets julmarknad är den fjärde i ordningen. Precis som tidigare år kommer det att finnas allt från mat och delikatesser till hantverk och julgranar.

– Många av våra återkommande utställare är med men vi har även många nya utställare, vilket gör att vi kan erbjuda ett bredare utbud som vi hoppas att våra besökare uppskattar. I år blir det ingen loppis i samband med marknaden utan vi har valt att fokusera på att få fler utställare istället. Dessutom framför vår kör ”Röster ur Oscar Fredriks Vocalis” julsånger vid två tillfällen, klockan 12.00 och 13.00, berättar Zelene Olofsson, Kville Saluhalls ansvarige för julmarknaden.

Hon berättar att visionen med Kvillejul är att skapa en av Göteborgs bästa julmarknader, en mötesplats där alla är välkomna. Tillsammans med FCH vill man bidra till att skapa ett levande Kville och visa hur nära och enkelt det är att ta sig dit.– Det är också viktigt att våra utställare är nöjda. Vi vill att både besökare och utställare kommer tillbaka till Kvillejul nästa år och att även nya besökare och utställare blir nyfikna på vår julmarknad. Kvillejul har blivit en uppskattad tradition som vi hoppas ska fortsätta i många år!

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.