Testcyklister sökes!

0
Göteborgs stad söker testcyklister. Ansök om att bli en av dem senast den 13 juli 2018!

Nu har du som bor i primärområdet 415 (Rambergsstaden) eller 402 (Kvillebäcken) chansen att prova en elcykel under tre månader (se vilka adresser det gäller på Göteborgs primärområden). Provperioden som cyklist blir 3 september till 3 december 2018. Kanske ger det dig en bra start på en cykel-trevlig vardag?

Ansökan och all information hittar du på på Trafikkontorets sida För liv och rörelse. Sista ansökningsdag är den 13 juli, 2018.

Elcyklandet har slagit igenom ordentligt de senaste åren. Med en elcykel tar du dig fram smidigt, enkelt och snabbt oavsett avstånd, uppförsbackar och motvind. Göteborgs stad satsar nu särskilt på att underlätta och förbättra möjligheterna att cykla i vårt område. Fler som cyklar skapar liv och rörelse i staden och bidrar till en mer attraktiv närmiljö,  är också en av anledningarna till att Trafikkontoret testar att erbjuda elcyklar till pendlare som vill slippa bilköer eller trängsel på bussen och istället få mer frisk luft och motion. Som extra bonus för den enskilde blir det också ett sätt att ta sig lite sundare till och från allt man vill och behöver.

 

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.