Utsatta cyklar

0

Äntligen har Styr & ställ funnit sin väg till Centrala Hisingen. Cyklarna har varit efterlängtade och många har registrerat sig som användare. Antalet resor går stadigt uppåt. Tyvärr är det också problem med skadegörelse och stölder. 

Styr & Ställ lanserades 10 juni och har nu 112 stationer på plats och 1750 cyklar i Göteborg och Mölndal. På Hisingen finns det stationer vid bl.a. Hjalmar Brantingsplatsen, Vågmästareplatsen, Wieselgrensplatsen, Kvilletorget och Lindholmen. Ett årskort kostar 300 kr, ett månadskort kostar 90 kr och enkelresor kostar 20 kr/halvtimmen. Det är 18-årsgräns för att använda systemet.

Starten har varit framgångsrik, cyklarna har varit efterlängtade och många har registrerat sig och antalet resor går stadigt uppåt. Tyvärr har vi också sedan lanseringen haft problem med skadegörelse och stölder. Problemet är som störst på centrala Hisingen men förekommer även på andra platser. Om vi inte kommer tillrätta med problemen kan stationerna på sikt komma att stängas ner som en sista åtgärd.

Vi behöver alla hjälpas åt och uppmanar er därför, om ni ser skadade eller stulna cyklar att kontakta Styr & Ställs kundtjänst på telefonnummer 031-767 94 38 eller styrochstall@nextbike.com. Har du frågor, funderingar eller förslag på förbättringar är du också välkommen att höra av dig till Styr & Ställs kundtjänst.

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.