Vinnare i vår tävling: Bästa picknickplatserna på Centrala Hisingen

0

Vi fick många trevliga tävlingsbidrag om bästa picknickplats på Centrala Hisingen. Juryn har nu enats om vilka tre vinnare som får varsitt presentkort på Kville saluhall.

Den lilla stranden intill golfbanan på Eriksberg
Utsikten är fenomenal och kvällssolen härlig. Bästa platsen enligt mig att fika o doppa fötterna 🙂 Under många års tid har vi gått hit och haft picknick njutit av solnedgångar. Har aldrig delat med mig av den då det sällan är folk där men nu vill jag kunna dela med mig av mitt lilla smultronställe 🙂
Daniela Antunes

Keillers Park
Keillers park är en otroligt mysig plats för picknick eftersom det finns så mycket grönområde att det passar för alla. Sedan är det även en fördel att lekplatsen som är här är omgjord med ”naturen” som tema vilket gör att den smälter in och parken är populär för såväl barnfamiljer som vänner, bekanta mfl.
Frida Elmgren

Uppe på Sörhallsberget
Toppen av Sörhallsberget har maffig utsikt över älven och stora delar av stan. Det är enkelt att ta sig dit och man kan ta en utflykt med hjälp av Älvsnabben om man känner för ett äventyr. Berget har sittbänkar, det finns en lekpark vid inläggande park och berget har gott om papperskorgar. Ett riktigt smultronställe helt enkelt.
Erica Björklund

Stort grattis! Vinnarmejl är skickat!

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.