Kvillejul lockar än fler med loppis

0

En försmak av julen blir det i och utanför Kville Saluhall den 17 december när Kvillejul äger rum för tredje året.
Efter förra årets succé med cirka 1 500 besökare expanderar Kvillejul och bjuder i år på fler utställare, fler aktiviteter och större yta.

– Kvillejul är en efterlängtad tradition som många ser fram emot. Förutom traditionell julmarknad kommer det i år att finnas en loppisdel som vi hoppas ska locka ännu fler besökare, säger Pernilla Hallberg på FCH och uppmanar alla som vill medverka i loppisen att höra av sig:
– Det kommer att finnas ett tjugotal loppisbord på plats utanför Kville Saluhall och fortfarande finns möjlighet att anmäla sitt intresse för ett antal reservplatser. Anmälan görs till julloppis2016@fch.se

Som traditionen bjuder blir det julmarknad med allt vad det innebär – lokala produkter, granförsäljning, besök av tomten – i år är det Lasse Ljunggren på Hisingen by day som fått det ärofyllda uppdraget. Alla besökare bjuds dessutom på glögg och pepparkakor till tonerna av härlig julmusik.
– Det är jättekul med en julmarknad som utvecklas hela tiden och som ligger i gränslandet mellan nya och gamla området vid Kvillebäcken. Vi hoppas många tar chansen och kommer hit och får uppleva riktig julstämning, säger Pernilla Hallberg.

Kvillejul äger rum lördag 17 december mellan klockan 11 och 16.

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.