Hisingsfestivalen – perfekt avslutning på sommarlovet

0

Den 15:e augusti startar Hisingsfestivalen, som är gratis för alla, i Gothenburg Studios. Den drogfria och familjevänliga festivalen är till för att främja ungas kreativitet samt skapande. Eftersom den vill visa Hisingens kulturella bredd finns det plats för många olika konstformer, exempelvis musik, dans, film och podcasting. Ambitionen är att framför allt Hisingens unga ska producera festivalens innehåll, i ett nära samarbete med näringsliv, kulturaktörer och fritidsgårdar. Hisingsfestivalen är helt enkelt ett perfekt avslut på sommarlovet för barn, unga och deras familjer.

I Gothenburg Studios finns tre scener – Bryggan, Studio 2, Studio 3 – för själva uppträdena, som startar klockan 12.00. Men festivalen erbjuder också en matmarknad, flera lokala designers, ett broderimaraton och en spåvagn, med mera. Evenemanget är ett samarbete mellan Gothenburg Studios och Ungdomssatsningen Hisingen, Göteborg Stad.

Fakta Hisingsfestivalen
När: 15 augusti.
Var: Gothenburg Studios – Polstjärnegatan 14, Lindholmen.
En del av programmet: Glenn Hyséns sagostund, visning av filmen Min ort, modevisning och dans med The African Way.
Några av banden: I Grow Paper Wings, Djungelboken, Falken, Dessert woodsmen, Valter Nilsson & The Hurt Feelings, Kap Lora.

Mer info och fullständigt program: www.hisingsfestivalen.com

Se också: facebook.com/hisingsfestivalen

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.