Warning: Declaration of ECF_FieldRichText::render() should be compatible with ECF_FieldTextarea::render($append = '') in /customers/c/5/4/fch.se/httpd.www/wp-content/plugins/mapmaker-enhanced-google-maps/enhanced-custom-fields/fields.php on line 395 Warning: Declaration of ECF_FieldAddress::render() should be compatible with ECF_FieldTextarea::render($append = '') in /customers/c/5/4/fch.se/httpd.www/wp-content/plugins/mapmaker-enhanced-google-maps/enhanced-custom-fields/fields.php on line 747 Hur pyntar du i jul – enkät

Hur pyntar du i jul – enkät

0

Nu när julen närmar sig gör de flesta av oss allt vi kan för att skapa stämning och mys i vintermörkret. Men hur pyntar vi på Hisingen och vad är viktigast att få fram innan jultomten landar med släden lite längre bort i kvarteret? FCH.se har frågat tre Hisingsbor hur de gör.


 • Namn: Julia Korn.
  Ålder: 26 år.
  Bor: Kville.

  – Jag har en riktig julgran, julstjärnor i alla fönster och adventsljusstakar. Det viktigaste är absolut att julgranen är ett riktigt träd.


  Namn: Vajrala Srikanth.
  Ålder: 29 år.
  Bor: Kville.

  – Jag har redan köpt alla presenter och pyntar mycket med blommor. Dessutom är julmust något som alltid finns hos mig när det är jul. Det viktigaste för mig är att samla alla vänner och äta goda middagar ihop.


  Namn: Thomas Lindberg.
  Ålder: 43 år.
  Bor: Virvelvindsgatan.

  – Vi har det nog ganska traditionellt hemma, med stor en stor julgran. Ungefär hälften av pyntet är gamla släktsaker och pyssel och hälften är nytt. Vi har till exempel en gammal julbock som brukar plockas fram, men det vi inte kan vara utan är en stor tygtomte.

Dela

Kommentera