Kulturnatta till Centrala Hisingen

0

Den 10 oktober är det dags igen för Kulturnatta – en kväll varje år då kulturen får spela huvudrollen. Göteborgarna får som vanligt ta del av massor av olika aktiviteter runt om i stan.

I Lundby bjuder bibliotek Lådan på Backaplan på högläsning för vuxna. Det blir stimulerande högläsning för unga och vuxna med start från klockan 16.00 och fram till 02.00. Fri entré och fika finns framme hela kvällen. Biblioteket Lådan finns på Swedenborgsgatan, intill Coop.

Under kvällen gläntar Llama Lloyd, kulturcafét som håller på att växa fram i Kville, på dörren och välkomnar alla in i värmen. Mitt i renoveringen tar de en paus under Kulturnatta och bjuder in några av Hisingens finest: Hisingens Grafiska Verkstad visar och säljer prints med Hisingstema och Lotta Smideborn visar upp sina tavlor.
Drawn by Nina visar upp illustrationer, på bland annat högaktuella Twin Peaks (nya avsnitt är på gång). Dessutom bjuds det på vinylskivor spelade på en gigantisk bergsprängare och annat smått och gott. Llama Lloyd finns på Väderkvarnsgatan 16.

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.