Lundbydagen bjuder på något för alla!

0

Traditionsenligt är det dags för stadsdelens och föreningarnas egen dag i början av hösten! Den 15 september äger årets Lundbydag rum mellan klockan 11 och 15 – en dag fylld av upplevelser och aktiviteter på Kvilletorget.

  – Lundbydagen har arrangerats i många år och är en av höjdpunkterna under hösten, säger Peter Karlsson, utvecklingsledare för förenings- och civilsamhälle på Lundby stadsdelsförvaltning.

Tillsammans med kollegan Sven Törnell, kulturproducent, och övriga arrangörer FCH och Frälsningsarmén har han lagt ner mycket jobb för att Lundbydagen ska bli en trevlig upplevelse.

För andra året arrangeras Lundbydagen på Kvilletorget, något som uppskattades av många av besökarna 2018.

 Vi ser fram emot att träffa Lundbybor och föreningar under årets Lundbydag, säger Peter Karlsson.

Precis som tidigare år bjuds det på ett späckat program med musik från scenen under ledning av konferencier Negar Zarassi med bland annat uppträdande av Alexander Strandell från Art Nation. Övriga aktiviteter är bland annat loppis, mat i olika former, barnteater och filmvisning på biograf Gnistan: Pettson och Findus flyttar hemifrån, biljettpris tio kronor styck.

En nyhet i år är käpphästhoppning, en aktivitet som blivit allt populärare. Dessutom

kommer Lundby IF att uppmärksammas på scenen med anledning av att de i år firar 100-årsjubileum.

Klockan 12 är det dags för utdelning av 2019 års Lundbypris som varje år delas ut av Lundby stadsdelsförvaltning till en person eller förening som gör något bra för andra, men som kanske inte alltid uppmärksammas. Priset är en check på 10 000 kronor tillsammans med den stora äran!

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.