Warning: Declaration of ECF_FieldRichText::render() should be compatible with ECF_FieldTextarea::render($append = '') in /customers/c/5/4/fch.se/httpd.www/wp-content/plugins/mapmaker-enhanced-google-maps/enhanced-custom-fields/fields.php on line 395 Warning: Declaration of ECF_FieldAddress::render() should be compatible with ECF_FieldTextarea::render($append = '') in /customers/c/5/4/fch.se/httpd.www/wp-content/plugins/mapmaker-enhanced-google-maps/enhanced-custom-fields/fields.php on line 747 Tyck till – workshop om parken i Flunsåsstråket

Tyck till – workshop om parken i Flunsåsstråket

0
När
Tisdag 7/2 Kl 18-20
Torsdag 9/2 kl 18-20
Onsdag 15/2 kl 15-17

Var
Träffpunkt Wieselgrensgatan 11

I Flunsåsstråket, det avlånga grönområdet mellan Wieselgrensgatan och Gustaf Dalénsgatan, kommer det att hända mycket de närmaste åren.

I stråket kommer vi att anlägga en stadsdelspark, en ny fotbollsplan och en ny förskola. Flunsåsstråket blir länken mellan de nya och de äldre bostadsområdena och ska bli en plats där människor kan mötas.

Bild av Lina Brandström, visuell kommunikation.

 

På denna workshop får du chans att tillsammans med andra tycka till om hur stadsdelsparken ska utformas. Workshopen arrangeras av träffpunkterna i Lundby i samarbete med Park- och naturförvaltningen och utvecklingsavdelningen i SDF Lundby.

Anmälan: 031-366 74 09 eller flunsasstraket@lundby.goteborg.se, begränsat antal platser.

Bild: Lina Brandström, visuell kommunikation.

Dela

Kommentera