Ny förvaltningsdirektör i Lundby

0

Hallå där, Kristina Lindfors, ny förvaltningsdirektör på Lundby stadsdelsnämnd sedan september 2018.

Vad har du för bakgrund?

– Jag är socionom i grunden och har tidigare arbetat inom socialtjänsten i Stenungsunds kommun under många år. De senaste fem åren har jag varit verksam som samhällsbyggnadschef i Stenungsunds kommun. 

Varför sökte du dig till Lundby stadsdelsnämnd?

– Jag ville jobba i en större stad och en större organisation. Lundby växer i rekordfart, står inför en stor befolkningsökning och är mitt i ett stadsutvecklingsarbete som känns väldigt roligt och stimulerande. Det satsas på både bostäder, välfärd och långsiktig hållbarhet och jag tycker att det ska bli otroligt spännande att få vara med på den resan. 

Hur trivs du på din nya tjänst nu efter några månader?

– Jag trivs jättebra och har blivit väldigt väl mottagen av mina nya kollegor, både på förvaltningen och av politikerna. Man kan säga att jag är nyförälskad i Lundby, det är en fantastisk stadsdel och som en stor stad i miniatyr, här finns allt. Eftersom jag bor i Kungälv är det också väldigt smidigt att pendla med buss till Hjalmar Brantingsplatsen.

Hur ser du på framtiden för Lundby?– Här satsas inte bara på nya bostäder utan även på nya arbetsplatser och social välfärd. För mig är det viktigt att vi får med hela kedjan med både ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Det ska också byggas ett nytt kulturhus vilket sätter Lundby på kartan i Göteborg och det är viktigt att det blir ett kulturhus för alla. Det är också viktigt att vi får med oss alla samarbetspartners i området. Fastighetsägarna en värdefull partner i olika frågor som rör utvecklingen av stadsdelen och jag ser fram emot att samarbeta med FCH.

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.