Cirkusskola och loppis

0

Cirkusskola, ponnyridning och fyndmöjligheter på loppis. Till helgen har Lundby kulturmånad kommit till Kyrkbytorget, Flunsåsstråket och Bjurslättstorg.

Lördagen den 6 september bjuder Kyrkbytorget in till miljöfest och på plats finns bland annat Multikult – en ekologisk handelsträdgård, Out to sea som berättar om nedskräpning i haven och Panta Mera. Klockan 12 uppträder Cirkusexpressen en halvtimme och efteråt får alla som vill prova på häftiga cirkuskonster under professionell ledning. Musik blir det av Goodland Trio och Thomas & Guro.

På lördagen firas också Flunsåsstråkets dag mellan klockan 13 och 17. Då fylls området kring Bjurslättsskolan med en skön blandning av musik, god mat och massor av aktiviteter för alla åldrar. Stor loppmarknad, ponnyridning och politikerträffar är några av punkterna på programmet.

På söndagen den 7 september kan du lära dig mer om hälsa på Bjurslättstorg. Hälsocoach Lina Kallerdahl ger tips och råd och Daniel Janosz målar Street Art på temat hälsa.
Zamer Kapell, showgruppen Müsli och Kulturskolan uppträder. För den som vill bidra själv finns en öppen scen kl 11-12 och 14-15. Dessutom hantverks- och loppmarknad.

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.