Svenska folket har sagt sitt. Flunsan vinner pris!

0

Årets Turistmån 2017Flunsåsparken knep priset som Årets Turismål när det gäller folkparker 2017, när över 6000 röster var räknade i de 60 kategorier som delas ut av organisationen Turismål.se!

Peter Karlsson, kultur och fritidskonsulent hos SDF Lundby, är en av dem som arbetar för att Flunsåsparken ska bli så bra som möjligt säger med anledning av utmärkelsen:

När det gäller priset så är det alltid roligt att parken blir uppmärksammad. Vi är en liten organisation med väldigt små resurser och det är ett kvitto på att besökarna gillar det vi erbjuder.

Peter tänker att en av anledningarna till att Flunsåsparken vunnit priset är öppenheten och att alla, oavsett ekonomiska resurser, kan ta del av programmet. Dessutom är det en mötesplats där det finns något för alla åldrar.

Jag vill också passa på att nämna Flunsåsparkens vänner (Stödförening) som finns med under familjekvällarna och skapar en välkomnande stämning bland besökarna.” fortsätter Peter.

Skärmavbild 2018-03-05 kl. 21.34.55

Just nu arbetar programgruppen intensivt med att färdigställa årets program. Några speciella arrangemang som Peter redan nu vill nämna och som kommer att ske under säsongen är:

Folknykterhetens dag den 10 maj kl. 12-16. Föreningar som arbetar med folknykterhet finns på plats och det kommer att bli underhållning från scen med B.l.a Lyckofigur, Varieté Vagant, barnunderhållning med Floid Gumbo och föreställningen Hakuna Matata, ponnyridning, ansiktsmålning mm.

Tisdagen 5 juni kl. 19-21 har vi glädjen att få lyssna på GWO, Göteborg Wind Orchhestra som uppträder för första gången i Flunsåsparken.

Tisdag den 14 augusti är det tema Europride i Flunsåsparken. Aktiviteter och uppträdande under eftermiddag/kväll

Söndag den 26 augusti kl. 12-16 kommer vi arrangera Funktionshinderdagen i parken i samarbete med Funktionshinderråden på Hisingen och olika föreningar som arbetar med olika funktionsvariationer. Under den dagen kommer bland annat Hanna Ferm som deltog i Idol att uppträda.

Mer info om hela programmet kommer att finnas på: goteborg.se/flunsasparken eller på flunsan.se.

Programmet kommer vara klart i början av maj.

 

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.