Warning: Declaration of ECF_FieldRichText::render() should be compatible with ECF_FieldTextarea::render($append = '') in /customers/c/5/4/fch.se/httpd.www/wp-content/plugins/mapmaker-enhanced-google-maps/enhanced-custom-fields/fields.php on line 395 Warning: Declaration of ECF_FieldAddress::render() should be compatible with ECF_FieldTextarea::render($append = '') in /customers/c/5/4/fch.se/httpd.www/wp-content/plugins/mapmaker-enhanced-google-maps/enhanced-custom-fields/fields.php on line 747 Sjung i kör

Sjung i kör

0

Tycker du att det är roligt att sjunga och har funderat på att börja i en kör? Då kan du ta chansen att börja i en ny kör på Hisingen som startade tisdagen den 17 oktober.
– Kören är öppen för alla sångsugna vuxna på Hisingen så det är bara att komma och prova, säger Thomas Hellsten från Rytmus musikgymnasium som leder kören.

Alla är välkomna och man behöver inte heller kunna noter och ingen provsjungning krävs.
– Vi sjunger en blandad repertoar med något för alla smaker. Helt enkelt ett ypperligt tillfälle för dem som vill sjunga i kör utan att betala dyra terminsavgifter, säger Thomas Hellsten.

Kören håller till i Frälsningsarmén vid Kvilletorget och träffas på tisdagar klockan 19.00-21.00.
Man behöver inte ha varit med från starten utan vill du prova är det bara att komma, men skicka gärna ett mejl och anmäl dig till:
thomas.hellsten@gmail.com

Dela

Kommentera